Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
12.02.2022, 11:29

Coca - Cola 3E: Διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της με το premium ιταλικό μεταλλικό νερό Lurisia

Coca - Cola 3E: Διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της με το premium ιταλικό μεταλλικό νερό Lurisia

Το premium φυσικό μεταλλικό νερό Lurisia αποτελεί το νέο προϊόν που πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιό της η Coca-Cola Τρία Έψιλον, η οποία ανακοίνωσε το νέο λανσάρισμα στο πλαίσιο της έκθεσης HoReCa 2022.

Το προϊόν αυτό, όπως ανέφερε η Μαρία Αναργύρου – Νίκολιτς, Γενική Διευθύντρια της Coca-Cola Τρία Έψιλον για Ελλάδα και Κύπρο, "με τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά του και τη μοναδική του συσκευασία συμπληρώνει άψογα το 24/7 χαρτοφυλάκιό μας" προσθέτοντας ότι "συνάδει απόλυτα με το όραμά μας να είμαστε συνεργάτης επιλογής για τους πελάτες, 24/7, εξελίσσοντας συνεχώς το χαρτοφυλάκιό μας και προσφέροντας υψηλής ποιότητας, μοναδικά προϊόντα. Με το Lurisia, αναπτύσσουμε το χαρτοφυλάκιό μας στην κατηγορία της ενυδάτωσης και προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα μοναδικό προϊόν, που θα κατακτήσει τον καταναλωτή που θέλει να ζει νέες εμπειρίες, πέρα από τα συνηθισμένα"

ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ 200%

Η κα Νίκολιτς θεωρεί ότι το προϊόν αυτό απαντά στις τάσεις για παροχή πιο ιδιαίτερων εμπειριών στους καταναλωτές, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν περισσότερα χρήματα για premium κατηγορίες προϊόντων.

Σε ερώτηση του FnB Daily, η κα Νίκολιτς σημείωσε ότι η ultra premium αγορά του νερού μπορεί να είναι πολύ μικρή σε μέγεθος στην Ελλάδα, ωστόσο αναπτύσσεται με πολύ υψηλούς ρυθμούς. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι τρέχει ετησίως με ρυθμούς 200%, ενώ "ιδιαίτερα στο ανθρακούχο νερό περιμένουμε πολύ μεγάλη ανάπτυξη και στη χώρα μας, καθώς οι Έλληνες εξοικειώνονται τα τελευταία χρόνια με αυτή την κατηγορία".

ΤΟ LURISIA

Το Lurisia είναι φυσικό μεταλλικό νερό με ελαφριά γεύση. Ένα νερό ιταλικής προέλευσης, που πηγάζει απευθείας από τη Fonte Santa Barbara Di Lurisia, στις Δυτικές Άλπεις, όπου και εμφιαλώνεται απευθείας, χωρίς καμία πρόσθετη επεξεργασία. Όπως επισημαίνεται από την εταιρεία, το εμβληματικό μπουκάλι του είναι βραβευμένο ως "το πιο όμορφο μπουκάλι στον κόσμο", εμπνευσμένο από το σχήμα του φαναριού του ανθρακωρύχου που ανακάλυψε την πηγή το 1900. Είναι ελαφρώς μεταλλοποιημένο, με πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά καθαρό και του επιτρέπει να αναδεικνύει μοναδικά την ποιοτική γαστρονομία.

"ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ"

Ο Λευτέρης Σκαράκης, Διευθυντής Πωλήσεων της Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε, από την πλευρά του, ότι, "με τη διάθεση του premium νερού Lurisia στον κλάδο της εστίασης, εξελίσσουμε το χαρτοφυλάκιό μας προσφέροντας στους πελάτες μας ένα προϊόν αδιαμφισβήτητης ποιότητας που θα συμβάλει στην κοινή ανάπτυξή μας, διευρύνοντας παράλληλα την κατηγορία του premium νερού στην Ελλάδα. Είμαστε βέβαιοι ότι το Lurisia θα κερδίσει την ελληνική αγορά με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και την υψηλή ποιότητά του".

Σύμφωνα με τον κ. Σκαράκη, το πλάνο για το 2022 είναι να τοποθετηθεί το Lurisia σε περίπου 550 σημεία σε όλη την Ελλάδα, με τουλάχιστον έναν από τους τρεις κωδικούς, ενώ τόνισε ότι έχει ήδη τύχει μεγάλης υποδοχής όπου έχει μπει αναφέροντας χαρακτηριστικά το παράδειγμα της Μυκόνου. Ο αρχικός σχεδιασμός για την τοποθέτηση του ιταλικού μεταλλικού νερού αφορά σε εστιατόρια υψηλής αισθητικής, πολυτελή ξενοδοχεία και σε επιλεγμένα bar restaurants σε όλη τη χώρα.

ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ

Το Lurisia θα είναι διαθέσιμο σε χώρους γαστρονομίας, premium ξενοδοχεία και μπαρ/εστιατόρια, στις γυάλινες συσκευασίες Ultra Premium Bottle 750ml, Premium Bottle 750ml, Premium Bottle 330ml και θα διατίθενται σε Stille (φυσικό μεταλλικό νερό) όσο και Bolle (ανθρακούχο μεταλλικό νερό).
Σε επίπεδο τιμών, αναμένεται να είναι έως 25% ακριβότερα από τα απλά εμφιαλωμένα νερά.