Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
13.02.2022, 20:36

HORECA 2022: Κορυφαίοι barista στην μάχη του… καφέ

HORECA 2022: Κορυφαίοι barista στην μάχη του… καφέ

Από την πρώτη ημέρα κιόλας στην σκηνή των Coffee Events στο Hall 1, στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καφέ, που διοργανώνει ο Sca Greece, έχουν ανέβει ταλαντούχοι baristas που θέλουν να ξεχωρίσουν και να διαγράψουν μία επιτυχημένη πορεία, τόσο εντός όσο κι εκτός ελληνικών συνόρων, καθώς οι νικητές θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Και τις τέσσερις ημέρες λειτουργίας της έκθεσης μονοπωλούν το ενδιαφέρον των παραβρισκόμενων οι ημιτελικοί και τελικοί των πρωταθλημάτων του SCA και συγκεκριμένα πραγματοποιούνται οι διαγωνισμοί Greek Barista, Brewers Cup και Cup Tasters. Το δε κοινό έχει την ευκαιρία να απολαύσει… καφέ και θέαμα εμπλουτίζοντας παράλληλα τις γνώσεις του και παίρνοντας νέες ιδέες που μπορούν να φανούν πολύτιμες πάνω στις δικές τους επαγγελματικές/επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου οι νικητές των ημιτελικών του Brewers Cup και Greek Barista που έλαβαν χώρα τις προηγούμενες δυο ημέρες, ανέβηκαν στην σκήνη, έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό, έδειξαν τις ικανότητες τους, τις γνώσεις τους και με όπλο το ταλέντο τους, την φαντασία τους και τις πρωτότυπες δημιουργίες κέρδισαν μία θέση στην κορυφή.

Στον τελικό του Brewers Cup νικητές αναδείχθηκαν οι Στάθης Κορέμτας (1η θέση), Δεληχρήστος Γιώργος (2η θέση) και Σεραφείμ Ζούκας (3η θέση).

Παράλληλα στον τελικό του Greek Barista νικητές αναδείχθηκαν οι Nίκος Σπανουδάκης (3η θέση), Χρήστος Σωτήρος (2η θέση) και ο Νίκος Αντζάρας (1η θέση).