Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
14.02.2022, 15:00

Νερά Κρήτης: Βγάζει στην αγορά συσκευασίες με… ατάκες για το καλοκαίρι

Νερά Κρήτης: Βγάζει στην αγορά συσκευασίες με… ατάκες για το καλοκαίρι

Σε συσκευασίες που είναι πιο προσωποποιημένες δίνει έμφαση η Νερά Κρήτης, η οποία στην HORECA 2022 παρουσιάζει την καλοκαιρινή της καμπάνια.

Στα χρωματιστά μπουκαλάκια, τα οποία όπως τονίστηκε από την εταιρεία ήταν η πρώτη που τα έβγαλε στην αγορά για να ακολουθήσουν και άλλες ανταγωνιστές του κλάδου, θα αναφέρονται έξυπνες ατάκες όπως π.χ.:

  • Παίρνω το φλαμίνγκο μου και σ’ άλλη παραλία
  • Ζακέτα να πάρεις
  • Τη δροσιά του να’ χεις
  • Αντηλιακό να βάλεις
  • Τον χειμώνα δεν τον θέλω, θέλω ψάθινο καπέλο

Τα προϊόντα αυτά θα βγουν στην αγορά από τον ερχόμενο Απρίλιο.

TAILOR MADE
Όπως φαίνεται και από άλλα stands της εταιρείας, η Νερά Κρήτης βγάζει και μπουκάλια tailor made, για λογαριασμό εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται, κυρίως από τον κλάδο του HoReCa (cafes).

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ
Στο περίπτερό τους υπάρχουν βέβαια και οι πολυτελείς συσκευασίες τους σε σχήμα διαμάντι, φανερώνοντας τη γενικότερη πολιτική της διοίκησης για διαφοροποίηση έναντι του ανταγωνισμού με φόντο το…μπουκάλι.

ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΩΛΕΙΩΝ
Αξίζει να αναφερθεί ότι το 2021 η εταιρεία εκτιμάται πως κάλυψε σημαντικό μέρος των απωλειών που υπέστη ο τζίρος της το 2020. Σύμφωνα με τη Διοίκηση της εταιρείας, το πρώτο μισό του 2021 έκλεισε με άνοδο πωλήσεων 14% από το αντίστοιχο διάστημα του 2020. Παράλληλα, με δεδομένα τις υψηλές θερμοκρασίες που κυριάρχησαν στη χώρα για μεγάλο μέρος της περυσινής χρονιάς, σε συνδυασμό με την καλύτερη του αναμενομένου πορεία του τουρισμού, εκτιμάται ότι ο τζίρος εμφάνισε σημαντική αύξηση.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ 34 ΧΩΡΕΣ
Σημειώνεται ότι, η Νερά Κρήτης ΑΒΕΕ ξεκίνησε την εξαγωγική της δραστηριότητα το 2013 και σήμερα, έχει ενεργή παρουσία σε μεγάλες διεθνείς αλυσίδες σε 34 χώρες.