Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
14.02.2022, 15:00

ΚΛΙΑΦΑ: Νέα σειρά αναψυκτικών χωρίς συντηρητικά σε συσκευασίες PET

ΚΛΙΑΦΑ: Νέα σειρά αναψυκτικών χωρίς συντηρητικά σε συσκευασίες PET

Ανανεωμένη και ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων παρουσιάζει στην HORECA η εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ, η οποία αποτελείται από τη νέα σειρά αναψυκτικών σε συσκευασίες PET (Λεμονάδα, Πορτοκαλάδα, Βυσσινάδα, Πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό, Σόδα) και τη μόνη χωρίς συντηρητικά στην Ελλάδα.

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ
Παράλληλα, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής για προϊόντα χωρίς ζάχαρη, το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας ΚΛΙΑΦΑ εμπλουτίζεται με τη νέα σειρά αναψυκτικών χωρίς ζάχαρη, χωρίς θερμίδες, αλλά με την ίδια απαράμιλλη γεύση.

Η νέα σειρά zero θα αποτελείται από 3 γεύσεις, οι οποίες είναι:

  • Πορτοκάλι
  • Λεμόνι
  • Βύσσινο

ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
Εκτός από την κατηγορία των αναψυκτικών, η εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ, που δραστηριοποιείται και στην κατηγορία των χυμών, φέρνει στην έκθεση την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων 5 γεύσεων, με σκοπό να καλύψει όλες τις γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών.

"Η σειρά χυμών κυκλοφορεί, τόσο σε συσκευασίες 1lt, όσο και σε μικρότερες συσκευασίες on the go των 250ml για τις ανάγκες κάλυψης της μικρής αγοράς", αναφέρει στο FnB Daily ο Μιχάλης Βεδεράκης, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Στόχος της εταιρείας είναι η ανάπτυξη της αγοράς HORECA πανελλαδικά και πέρα από τα όρια της Θεσσαλίας.

Μάλιστα, για την επίτευξη του στόχου, μελετάται ανάπτυξη του δικτύου και της διανομής, δίνοντας παράλληλη έμφαση στις τουριστικές περιοχές και τα νησιά, καθώς και στην αγορά των ξενοδοχείων. Παράλληλα, η τοποθέτηση ψυγείων πανελλαδικά αναμένεται να ενισχύσει την παρουσία της στις παραπάνω περιοχές.

Σημειώνεται ότι έχει γίνει ειδική μελέτη για το κανάλι HORECA, αποκωδικοποιώντας τις ανάγκες και τις τάσεις της συγκεκριμένης αγοράς και με το δεδομένο αυτό, σχεδιάζονται, τόσο προϊόντα, όσο και συσκευασίες για χρήση τους στο εν λόγω κανάλι.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι, από το 1926 μέχρι σήμερα, η εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ παράγει γευστικά και ποιοτικά προϊόντα, συνδυάζοντας την οικογενειακή παράδοση με την τεχνολογική καινοτομία.
"Σήμερα συνεχίζουμε να πατάμε γερά στις αξίες μας, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, με την ίδια αγάπη, το ίδιο μεράκι και την ίδια μοναδική συνταγή", επισημαίνει ο κ. Βαδεράκης.