Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
16.02.2022, 11:33

Passalis: Μεγάλη ζήτηση για τα προϊόντα της Tyson στο HoReCa

Passalis: Μεγάλη ζήτηση για τα προϊόντα της Tyson στο HoReCa

Με μικρή άνοδο του τζίρου της τάξης του 5% - μετά από το 2020, όπου κατάφερε να αντέξει παρά τα παρατεταμένα lockdowns, με τον τζίρο να παραμένει στα €21,7 εκατ. -  εκτιμάται ότι έκλεισε το 2021 για την Passalis (Πασσαλής Γ. & Ι. ΑΕΒΕ), καθώς σχεδόν όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται η εταιρεία εμφάνισαν σημαντική αύξηση ζήτησης.
Στελέχη της Passalis, που συναντήσαμε στην Horeca 2022, αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στα προϊόντα του αμερικανικού κολοσσού, Tyson Foods, που αφορούν στο foodservice με μεγάλες συσκευασίες. Η εταιρεία έχει την έδρα της στις ΗΠΑ, ωστόσο διαθέτει και εργοστάσια παραγωγής σε Ευρώπη, Ταϊλάνδη κ.ά.
Η Passalis είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος για τα προϊόντα αυτά, τα οποία πηγαίνουν πολύ καλά στην ελληνική αγορά.
Θυμίζουμε ότι η Passalis δούλευε για αρκετά χρόνια προϊόντα της Tyson για λογαριασμό των TGI Friday’s.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ PINO SACCHERI
Από τα νέα πράγματα που παρουσιάζει στην έκθεση είναι και η συνεργασία που έχει αναπτύξει εδώ και λίγους μήνες με τον γνωστό Ιταλό executive chef, Pino Saccheri, με παρουσία 30 χρόνια στην Ελλάδα, που τον μάθαμε από το πέρασμά το από το Πρυτανείο σε Κολωνάκι και Κεφαλάρι.
Ο Saccheri φτιάχνει πιάτα με προϊόντα που εμπορεύεται η Passalis (π.χ. τα ζυμαρικά De Cecco) και τα ποστάρει στα δικά του social media, όπου έχει μεγάλο κοινό. Πηγαίνει ακόμη και σε μεγάλους πελάτες (βιομηχανίες), για να τους δείξει πώς να φτιάξουν φαγητά, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της εταιρείας.