Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
16.02.2022, 11:34

Ο συνεργάτης του ομίλου Βουλγαράκη που έφερε την ιδέα για...ψάρι σε πακέτο

Ο συνεργάτης του ομίλου Βουλγαράκη που έφερε την ιδέα για...ψάρι σε πακέτο

Ο Pino Saccheri συνεργάζεται με τον όμιλο Βουλγαράκη ως executive chef στο ιταλικό εστιατόριο, Il Trovatore, συνεργάζεται με τον Ηλία Σκουλά για το μενού του Vitello – και τα δύο στο Παλαιό Φάληρο – ενώ υπογράφει και το μενού του Ortigia στην Κηφισιά.

ΝΕΟ LAGOM ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
Αναφέρουμε ακόμη, ότι, ο Ιταλός chef, ο οποίος έχει επιμεληθεί και το μενού του Lagom - που λειτουργεί ήδη, τρία καταστήματα σε Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη - μας αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να επεκτείνει το δίκτυο, με το επόμενο νέο σημείο πώλησης να αναμένεται στην πλατεία Μοναστηρακίου.

ΔΥΟ ΨΑΡΟΠΩΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Ο Σιτσιλιάνος σεφ λειτουργεί και δύο μαγαζιά με ψάρια στην Ιταλία, ένα στις Συρακούσες και ένα στο Παλέρμο. Εκείνα τα λειτουργεί ο αδερφός του Pino και πουλάει ψάρια σε πακέτο. Όπως μας είπε, τη συγκεκριμένη ιδέα την έφερε εκείνος στην Ελλάδα, συμβάλλοντας τα μέγιστα για τη δημιουργία της γνωστής, πλέον, αλυσίδας NEMO team.

Πηγή: Μάκης Αποστόλου (FnB Daily)