Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
16.02.2022, 15:00

H Μetro Cash & Carry λανσάρει το Β2Β e-shop - Τα οφέλη για τους επαγγελματίες

H Μetro Cash & Carry λανσάρει το Β2Β e-shop - Τα οφέλη για τους επαγγελματίες

Το Β2Β e-shop λανσάρουν τα METRO Cash & Carry, με σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση του επιχειρηματία των κλάδων HORECA, τόσο στα αστικά κέντρα, όσο και στις απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Ακόμα ένα εργαλείο για τον επαγγελματία
Η METRO, έχοντας μακρά παράδοση στην εξυπηρέτηση των πελατών HORECA, εξυπηρετεί ήδη, πάνω από 110 χιλ. επαγγελματίες και με το Β2Β e-shop, στοχεύει στο να προσφέρει ένα επιπλέον εργαλείο στον επαγγελματία, το οποίο είναι εύχρηστο και ιδιαίτερα εύκολο στην επίσκεψη.

Εύκολη εμπειρία
Ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει την παραγγελία του και να επιλέξει, τόσο την ημέρα και την ώρα παράδοσης, όσο και τον τρόπο παραλαβής, που μπορεί να είναι, είτε από κάποιο κοντινό κατάστημα, είτε στον χώρο του ή ακόμα και να στείλει μεταφορική εταιρεία να παραλάβει την παραγγελία εκ μέρους του και να του την παραδώσει, ειδικά εάν πρόκειται για παραγγελίες απομακρυσμένων περιοχών, όπου οι πελάτες δεν έχουν πρόσβαση σε φυσικό κατάστημα (πχ νησιά).
 
Πρόσβαση σε εκπτώσεις
Επιπλέον, μέσω του Β2Β e-shop ο επαγγελματίας έχει μπροστά στην οθόνη του, με ένα απλό κλικ, πρόσβαση στις εκπτώσεις που εφαρμόζει η αλυσίδα ανά διαστήματα .
Έτσι, μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα που επιθυμεί, κάνοντας χρήση της εν λόγω έκπτωσης, που μέχρι πρότινος δεν μπορούσε να επωφεληθεί, καθώς δεν είχε πρόσβαση σε φυσικά καταστήματα.

Διατηρεί το personalization
Αξίζει να αναφέρουμε ότι, τα METRO Cash & Carry διαθέτουν ένα πλήρες στελεχωμένο δίκτυο πωλήσεων, με πάνω από 80 εξειδικευμένους προσωπικούς συμβούλους πωλήσεων για πελάτες HORECA, οι οποίοι, με βάση την γεωγραφική περιοχή που έχουν αναλάβει, επισκέπτονται υφιστάμενους και νέους πελάτες και ενημερώνονται για τις ανάγκες τους.
"Αυτή η personalized επικοινωνία με τους πελάτες θα συνεχιστεί και μέσω του Β2Β e-shop, καθώς οι προσωπικοί σύμβουλοι τους ενημερώνουν για προϊόντα που είναι συναφή με το δικό τους business", υπογραμμίζει στο FnB Daily η Γενική Διευθύντρια Οργανωσιακής Ανάπτυξης & Επικοινωνίας, Δήμητρα Δασκαλάκη.
Επιπλέον, το Β2Β e-shop δίνει τη δυνατότητα στον επιχειρηματία να δώσει δικαιώματα διαχείρισης του λογαριασμού του και σε συνεργάτες του (πχ μάγειρες), οι οποίοι μπορούν να κάνουν μία σειρά από ενέργειες, όπως να δημιουργήσουν επιθυμητή λίστα, να πραγματοποιήσουν παραγγελία και να την πληρώσουν.

Όλο το κωδικολόγιο στο ε-shop
Επιπλέον, ο επαγγελματίας που θα επισκεφθεί το Β2Β e-shop, έχει την ευκαιρία να επιλέξει μέσα από όλη την γκάμα των κωδικών των METRO Cash & Carry που διαθέτει η αλυσίδα και στα φυσικά καταστήματα.

Ιδιόκτητος στόλος για διανομή
Αξίζει να αναφέρουμε ότι, τα METRO Cash & Carry διαθέτουν αυτή τη στιγμή πάνω από 80 vans και 22 ιδιόκτητα φορτηγά, τα οποία εξυπηρετούν τη διανομή παραγγελιών που προέρχονται, είτε από φυσικά καταστήματα, είτε από το e-shop.


Στέλλα Αυγουστάκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.