Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
17.02.2022, 15:00

Η Minoa Waters μπαίνει στα βιταμινούχα - Ετοιμάζει επενδύσεις για χάρτινο ασκό 20lt

Η Minoa Waters μπαίνει στα βιταμινούχα - Ετοιμάζει επενδύσεις για χάρτινο ασκό 20lt

Την κατηγορία των βιταμινούχων νερών ανοίγει η εταιρεία Minoa του Μανώλη Τσαλδάρη, που στην φετινή HORECA παρουσιάζει τον πρώτο κωδικό της κατηγορίας, το επιτραπέζιο νερό Minoa με αγγούρι μέντα και lime, που και αυτό κυκλοφορεί σε plant based συσκευασία με βάση το ζαχαροκάλαμο.

To προϊόν
Μιλώντας στο horecaopen.com Daily, ο επικεφαλής της εταιρείας, Μανώλης Τσαλδάρης, εξηγεί ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα καινοτόμο προϊόν με ισχυρισμό υγείας, καθώς είναι πλούσιο σε μαγνήσιο, που επιδρά θετικά στην καρδιά, ενώ είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε νάτρο, δεν περιέχει βαρέα μέταλλα, συντηρητικά, ζάχαρη και θερμίδες.
“Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το νέο μας νερό, το Minoa Vitamin Water με λάιμ, μέντα και αγγούρι, που παράγεται στην Ημαθία”, εξηγεί ο κ. Τσαλδάρης και συμπληρώνει ότι είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β3, Β5, Β6, Β8, Ε και ιχνοστοιχεία, όπως είναι το μαγνήσιο το σελήνιο αλλά και ο ψευδάργυρος, στοιχεία που συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Έμφαση στο βιταμινούχο
Θέλοντας να αυξήσει το μερίδιό της στην αγορά και να διεκδικήσει μεγαλύτερο μέρος της “πίτας” στην κατηγορία του νερού, το R&D της εταιρείας είναι στη φάση ανάπτυξης μιας νέας σειράς βιταμινούχων με γεύσεις, αλλά και νέας χάρτινης φιάλης 20lt για ψύκτη νερού, στα ίδια πρότυπα βιωσιμότητας με τις υπάρχουσες plant based συσκευασίες.
Στο πλαίσιο αυτό, ετοιμάζει επένδυση στις γραμμές παραγωγής, που θα ξεκινήσει στο β΄εξάμηνο του 2022.

Νέα συσκευασία 330ML
Παράλληλα, στην έκθεση, παρουσιάζει για πρώτη φορά και τη νέα συσκευασία των 330ml, που θα ενταχθεί στο portfolio των προϊόντων της εταιρείας.
Και τα δύο νέα προϊόντα προορίζονται για το κανάλι retail, αλλά και για το HORECA.
Μάλιστα, το Minoa Vitamin Water αναμένεται να τοποθετηθεί στα καταστήματα των αλυσίδων Κρητικός και Metro, στα πρατήρια της Shell, αλλά και στην βορειοελλαδίτικη αλυσίδα, 4Αll.

Μπήκε στην Ελβετία - Σχεδιάζει είσοδο στην ΑσίαΗ εταιρεία, έχοντας κατά κύριο λόγο εξαγωγικό προσανατολισμό, εκπονεί ένα δυναμικό πλάνο εισόδου σε αγορές του εξωτερικού.
Πρόσφατα μπήκε στην Ελβετία, αγορά, η οποία είναι ήδη στο top3 των βασικών της αγορών, ενώ στοχεύει να μπει και στην Ασία.

INFO - ΕΞΑΓΩΓΕΣ
Χώρες: 12
Κυριότερες αγορές
Κύπρος
Γερμανία
Ελβετία
%τζίρου: 60%